fbpx

MIMUSH STUDIO SRL tratează cu responsabilitate protecția datelor cu caracter personal. Astfel, vă informăm cu privire la Termenii si conditiile de urilizare a site-ul mimush.eu.

Prin acceptarea informațiilor prezentate în acest document vă exprimați acordul că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord, fără limite sau calificare, asupra acestor Termeni si Conditii a site-ului www.mimush.eu

 

TERMENI ȘI CONDIŢII

 

I. PREVEDERI GENERALE   

Site-ul mimush.eu, denumit in continuare mimush.eu., este deținut și administrat de  S.C. MIMUSH STUDIO S.R.L. organizată în baza legii române, cu sediul în Suceava, str. Ștefan cel Mare, nr. 54, Cod poştal 720049 , Judet Suceava, Romania, Cod de identificare fiscală 41285835 , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J33 / 1194 / 2019.

Navigarea pe site-ul mimush.ro urmată de plasarea unei comenzi nu poate fi făcută decât după citirea, înțelegerea și acceptarea Termenilor si Condiţiilor de utilizare a site-ului.

Noi, MIMUSH STUDIO SRL, ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.

DEFINIȚII

SITE / DOMENIU – Totalitatea informațiilor care pot fi vizitate, vizualizate sau  accesate prin utilizarea unui echipament specific precum, calculator, laptop, tabletă, telefon, fără limitare la acestea.

CONŢINUT –  Totalitatea informaţiilor sub formă de text, imagini, video, grafică web, precum și cele cuprinse în oricare buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENŢILOR săi de către MIMUSH STUDIO SRL,  prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil, precum și orice informaţie comunicată prin orice mijloc de către un angajat al firmei noastre UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informaţiilor de contactare, în legătură cu informațiile referitoare la produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de TRIO VERDE SRL într-o anumită perioadă.

SERVICIU – Serviciul de comerţ electronic desfășurat exclusiv pe porțiunile publice disponibile ale SITE-ULUI, în sensul acordării posibilității CLIENTULUI să contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace electronice.

PRODUS – totalitatea elementelor puse spre vânzare.

UTILIZATOR – Persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care are sau obţine acces la CONŢINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau în baza unui acord de utilizare între MIMUSH STUDIO și aceasta;

CONT – Ansamblul format dintr-o adresă de e-mail și o parolă,  care permit unui singur UTILIZATOR accesul la zone restricționate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

CLIENT – Persoană fizică de drept public sau privat, care are sau obţine acces la CONŢINUT și PRODUSE, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare între TRIO VERDE SRL și acesta și achiziționează  PRODUSE prin folosirea SERVICIULUI;

COMANDA – document electronic ce ține loc de contract între client și vânzător si reprezintă intenția clientului de a face o achiziție de pe site-ul mimush.eu și achitarea acesteia.

DOCUMENT – Prezentul document intitulat Termeni și Conditii.

BULETIN INFORMATIV / NEWSLETTER – Mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoţiilor desfăşurate de către MIMUSH STUDIO SRL într-o anumită perioadă, făra nici un angajament din partea MIMUSH STUDIO SRL cu referire la informaţiile conţinute de acesta;

TRANZACŢIE – Încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui produs/serviciu de către MIMUSH STUDIO SRL către CLIENT indiferent de modalitatea de livrare;

VANZĂTOR – SC MIMUSH STUDIO SRL.

 

II. POLITICA DE UTILIZARE A SITE-ULUI

NUMELE ŞI ADRESA OPERATORULUI

Entitatea responsabilă de colectarea şi operarea datelor cu caracter personal, în sensul desemnat in Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR), în statele membre ale Uniunii Europene și alte dispoziții referitoare la protecția acestora este:

SC MIMUSH SUDIO  SRL
Ștefan cel Mare, nr.54, 720049 Suceava, România
Telefon: 0040721110147
Email: contact@mimush.eu
Site web: www.mimush.eu

 

RASPUNDEREA LIMITATĂ

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.mimush.eu este reglementat și interpretat în concordanță cu legile României, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instanţelor competente din România.

Orice produs și serviciu oferite prin acest site, se adresează persoanelor fizice care le achiziționează în folos propriu. MIMUSH STUDIO SRL nu poate fi tras la răspundere ca urmare a revânzărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.mimush.eu, care nu au acordul TRIO VERDE SRL în acest scop.

Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comerțului electronic (Legea nr. 365/2002) și Ordonanța de urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

De asemenea, încercăm să fim cât mai exacți cu putință atunci când descriem produsele noastre pe site; cu toate acestea, nu garantăm că descrierile, culorile, informațiile sau alte tipuri de conținut disponibile pe site sunt exacte, complete, fiabile, actuale sau fără erori.

Site-ul mimush.ro poate conține erori tipografice sau inexactități și poate fi incomplet sau neactual. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile (inclusiv după trimiterea unei comenzi) și să modificăm sau să actualizăm informațiile în orice moment fără o notificare prealabilă. Rețineți că astfel de erori, inexactități sau omisiuni se referă la prețuri și disponibilitate și ne rezervăm dreptul de a anula sau de a refuza acceptarea oricărei comenzi plasate pe baza unor informații incorecte privind prețurile sau disponibilitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate informațiile, conținutul disponibil pe site și aspectul său, inclusiv, dar fără a se limita la mărci comerciale, logo-uri, mărci de servicii, caracteristici, funcții, text, grafică, pictograme, imagini, clipuri audio, compilații de date și organizarea acestora reprezentând părți ale site-ului (intitulate colectiv, „Conținutul”) sunt în proprietatea integrală a SC MIMUSH STUDIO SRL și sunt protejate de legile naționale care guvernează drepturile de autor și mărcile comerciale.

Nici o parte a site-ului nu poate fi utilizată, reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, modificată, integral sau partial, pentru orice scop , fără consimțământul  SC MIMUSH STUDIO SRL în scris, expres și prealabil.

 

III. POLITICA DE COMERCIALIZARE ŞI VÂNZARE A PRODUSELOR

ÎNREGISTRARE CLIENT MIMUSH.EU

Pentru a putea plasa comenzi online către mimush.ro, utilizatorul site-ului trebuie să-şi creeze un cont. Pentru a beneficia de un cont pe mimush.ro, clientul este obligat să dețină și să folosească o adresă de e-mail validă. În cazul în care informațiile furnizate sunt neconforme cu realitatea, mimush.ro iși rezervă dreptul a refuza înregistrarea pe site.

Crearea contului de client se poate face doar cu acceparea Termenilor de utilizare si a prezentei Politici de confidentialitate.

PLASAREA COMENZII

După înregistrarea utilizatorului ca și client mimush.eu, acesta va achiziționa produsul / produsele dorite, apăsând butonul CONTINUĂ PLATA.  Cumpărăturile vor fi vizibile în COȘUL MEU. Tot acolo, poate fi modificată lista cumpărăturilor. Pentru a finaliza comanda se va apăsa butonul PLASARE COMANDĂ.

Prin finalizarea comenzii clientul se obligă ca toate datele furnizate să fie reale și corecte.

Mimush.ro nu va putea fi tras la răspundere pentru informațiile eronate. Acestea pot duce la întârzieri în livrare. Toate taxele de transport, ce survin în urma reexpedierii comenzii , vor cădea exclusiv în sarcina clientului.

PREȚ

Prețul final plătit de client este format din prețul plătit pe produs/ produse, ce include TVA, la care se adaugă cheltuielile de transport.

FACTURARE – PLĂȚI

Metodele de plată acceptate de mimush.eu sunt: ramburs, Paypal, cu cardul (securizat Mobilpay).

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul, mimush.ro  va emite către client o factură pentru produsele livrate, obligația clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.

POLITICA DE RETUR

Satisfacția clienților noștri este prioritatea brand-ului Mimush. Stăm la dispoziția acestora oricând, cu sfaturi privind întreținerea produselor vândute prin intermediul site-ului nostru mimush.eu.

Mai mult, conform Ordonanței de Urgență 34/2014 privind drepturile consumatorilor, clientul are dreptul să renunțe la cumpărare.

Astfel, dacă cumpărătorul dorește să renunțe la produsul achiziționat prin intermediul site-ului mimush.eu, trebuie să trimită în termen de 14 zile, un mail către contact @mimush.eu. În acest mail se va specifica intenția de returnare a produsului, împreună cu motivele returnării și datele de identificare ale clientului (nume, nr. telefon, adresă).

În urma corespondenței electronice cu reprezentanții mimush.eu se va stabili modalitatea de returnare a produselor şi de rambursare a sumei plătite de client.

În cazul returnării produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise clientului de către vânzător,  în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire, fără defecte, pete, rupturi etc. Produsele constituite sub formă de set, trebuie returnate ca atare.

Mimush.eu nu își asumă nici o responsabilitate pentru manipularea coletelor pe timpul transportului și de aceea nu acceptă returnarea produselor ce au defecte rezultate în urma acestei cauze.